GRATIS verzending vanaf €75,-

vanterofficial-logo
Search
Close this search box.

Vanter Official Zomercollectie: Een explosie van kleur en comfort!

Vanter Official Zomercollectie: Een explosie van kleur en comfort!

De zomer is in aantocht en dat betekent tijd voor een nieuwe garderobe aanvulling! Vanter Official presenteert met trots de gloednieuwe zomercollectie, boordevol prachtige items gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen.

Comfort & Stijl

Deze Vanter collectie is ontworpen met comfort en stijl in het achterhoofd. De stukken zijn gemaakt van zachte, ademende materialen zoals organisch katoen, perfect voor de warme zomerdagen. De kleuren zijn fel en vrolijk, perfect om je humeur op te fleuren.

Een van de highlights van de collectie is de korte cargo Felpa broek, artikelnummer BC130 . Deze broek is gemaakt van een comfortabele katoen en heeft een slim-fit fit met een handige zak aan de linkerzijde . De broek is verkrijgbaar in zes kleuren: zwart, royal navy, terra oranje, groen, fuchsia en lichtgroen. Combineer de broek met de bijpassende Felpa t-shirt, artikelcode BC131 voor een complete look.

Naast de cargo broek en t-shirt, biedt de collectie nog veel meer. Denk aan oversized t-shirts, tops, shorts. Allemaal gemaakt van de beste materialen en met oog voor detail.

Zomercollectie

Of je nu op zoek bent naar een comfortabele outfit voor een dagje strand, of een stijlvolle look voor een avondje uit, de Vanter Official Zomercollectie heeft voor ieder wat wils.

Bezoek de website van Vanter Official (https://www.vanterofficial.com/) of website van Sherwood Forest https://www.sherwoodforest.nl/). Je kunt de Vanter collectie ook kopen in de fysieke Sherwood Forest, Jansstraat 17, winkel in Arnhem om de volledige collectie te bewonderen.

Online & in de winkel

Waarom je de Vanter Official Zomercollectie moet kopen:

– Gemaakt van prachtige materialen zoals organisch katoen
– Verkrijgbaar in een scala aan felle en vrolijke kleuren
– Comfortabele en stijlvolle ontwerpen
– Perfect voor de warme zomerdagen
– Ontworpen met oog voor detail
– Waar kun je de Vanter Official Zomercollectie kopen:

Online op de website van Vanter Official (https://www.vanterofficial.com/)
In de fysieke Sherwood Forest winkel in Arnhem
Mis deze kans niet om je garderobe op te frissen met de prachtige Vanter Official Zomercollectie!

Share This :